Role me salçiçe dhe proshutë

Te shpejta

Perberesit:

4 feta bukë

4 feta proshutë

1 vezë

4 salçiçe

Pergatitja:

1.Merrni fetat e bukës dhe hiqini anësoret me thikë.

2.Shtrijini me një shkop petash deri sa të hollohen.

3.Vendosini sipër një fetë proshute dhe një salçiçe secilës.

4.Mbështilleni bukën duke e bërë rrethore në madhësinë e salçiçes.

5.Secilën roller kalojeni në vezën që më parë e keni rrahur në një enë.

6.Skuqini në një tigan me vaj të parangrohur .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *