Receta Gatimi

Receta gatimi nga kuzhina shqiptare dhe bota! Shfleto receta tradicionale shqiptare.

Receta origjinale e tasqebapit PERBERESIT: PERGATITJA: Tasqebapi është një nga gjellët me më shumë shije të tryezës shqiptare. Por tasqebapi i shtëpisë padyshim është në menunë tradicionale të gjellëve të nënave dhe gjysheve shqiptare. Tasqebapi shoqërohet me një shumëllojshmëri gatimesh të tjera tipike shqiptare, sidomos me pilaf, por edhe sallata të freskëta të çdo stine
0 Comments
Kullotat e zonave malore të Veriut të vendit janë vlerësuar nga çdo specialist. Në këto kullota rriten qengja e keca të cilësisë së parë. Gjithashtu kjo zonë njihet edhe për një mënyrë të mrekullueshme të përgatitjes së mishit të qengjit. Në Kukës, Tropojë dhe Prizren është një recetë e vjetër dhe e thjeshtë, por me
0 Comments