Kokteil Frose

Pije dhe Kokteil

Serviret për (persona):3 Persona

Përbërësit

  • 30 ml vodka
  • 60 ml verë rozë
  • 15 ml lëng limoni
  • 15 ml lëng limon jeshil
  • 15 ml lëng rrushi
  • 30 ml shurup të thjeshtë
  • 15 mg copa pjeshke
Per porosi kliko linkun dhe bej zgjedhjen tende : https://linktr.ee/produktebio

Udhëzimet

  1. I hedhim të gjithë përbërësit në një gotë të posaçme për koketil, duke i shtuar akull.
  2. Përziejmë të gjithë masën derisa të krijohet një masë homogjene.
  3. Pijen shërbejeni në gota vere, duke e zbukuruar me petale trëndafili.
Per porosi kliko linkun dhe bej zgjedhjen tende : https://linktr.ee/produktebio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *