Antipastë me proshutë dhe kastravec turshi

Antipasta

Perberesit:

5 feta proshutë (të gatuar)

230 gr krem djathi

5 kastraveca turshi

Pergatitja:

1.Vendosni fetat e proshutës në pjatën ku do t’i shërbeni dhe i hapni.

2.Përhapni sipër tyre djathin krem.
3.Vendosni pak turshi në fund të çdo fete dhe i rrotulloni fetat në formë cilindri përreth turshisë, duke i mbyllur me kunja dhëmbësh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *