Antipastë festive

Antipasta

Perberesit:

  • 2 feta bukë tramezini
  • 4 feta proshutë miks
  • 100 gr fruta të thata miks
  • Krem djathi
  • Rukola 

Pergatitja:

Hapim në tyrezën e punës dy feta bukë tramezini. Secilën fetë e lyejmë me krem djathi, më pas vendosim pak rukola dhe proshutë. I vendosim fetat njëra mbi tjetrën, I shtypim më një pec kuzhine dhe më pas i mbështjellim në formën e një roleje. E vendosim në friogorifer për disa minuta, më pas të gjithë rolenë e lyejmë me pak krem djathi dhe e spërkasim mirë me fruta të thata miks të grira. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *