Akullore me biskota oreo

Akullore

RECETA BAZË E AKULLORES
1 kuti qumësht panda 400 g
500 g pana e ftohtë nga frigoriferi


Përgatitja:
Me rrahësen elektrike të vezëve ose në robot, rrahim panën, jo shumë të ngrirë.

Ulim shpejtësinë dhe shtojmë qumështin panda duke e rrjedhur pjesë-pjesë.

Pasi ta kemi hedhur qumështin panda, rritim shpejtësinë dhe i rrahim derisa të përftojmë një masë si të ngrirë.

E hedhim në një kuti me kapak që duron temperaturën e ngrirjes në frigorifer.

Mund të përdorni kutitë e akulloreve që keni blerë më parë.

E lëmë të pushojë në ngrirje për 7-8 orë.


AKULLORE ME BISKOTA OREO
7-8 biskota Oreo ose sipas dëshirës
Nxjerrim akulloren nga ngrirja dhe pas 10-15 minutash e përziejmë me copa biskotash.

*Per porosi kliko linkun dhe bej zgjedhjen tende : https://linktr.ee/produktebio
*Per porosi kliko linkun dhe bej zgjedhjen tende : https://linktr.ee/produktebio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *