Shendeti & Keshilla

Mjalti, për shkak të vetive të tij antibakteriale, antioksiduese dhe anti-kërpudhore, si dhe efektet e tij anti-inflamatore, qetësuese , është përdorur ndër shekuj për probleme të ndryshme shëndetësore. Qumështi, nga ana tjetër, është vlerësuar për përmbajtjen e tij minerale dhe vitaminave, përfshirë vitaminat e tretshme në yndyrë, vitaminat B, vitaminën A, D, kalciumin, proteinat e
0 Comments