Kokteil Tom Collins

Pije dhe Kokteil

Përbërësit
  • 50 ml xhin
  • 20 ml lëng limoni
  • 1 lugë sheqer kane
  • limon
  • portokall
  • kuba akulli
  • soda water
Përgatitja
1
Hidhni disa kube akulli në një gotë. Shtoni 50 ml Gin, 20 ml lëng limoni dhe 1 lugë çaji sheqer kane. Tundini me një shaker.
2
Hidheni përzierjen në një gotë me akull. Shtoni edhe pak soda. Servireni me nga një fetë limoni dhe portokalli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *