Kokteil Old Fashion

Pije dhe Kokteil

Përbërësit
  • 6 lugë sheqer kane
  • lëkurë portokalli
  • 50 ml lëng lime
  • 50 ml uiski (uiski BourBon)
  • 5 sprucime Biter
  • kuba akulli
Përgatitja
1
Hidhni sheqerin e kanës në një gotë. Shtoni lëkurën e portokallit dhe përziejini mirë. Shtoni lëngun e limes, uiskin, 5 sprucime Biter dhe disa kube akulli. Tundini me një shaker.
2
Hidheni në një gotë kokteili me disa kube akulli. Shërbejeni me një fetë portokall

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *