Kokteil Gin Green

Pije dhe Kokteil

Përbërësit
  • 50 ml xhin (Gin Bombay sappire)
  • 20 ml shurup sheqeri
  • 20 ml lëng limoni
  • 20 ml lëng molle
  • 20 ml lëng kivi
Përgatitja
1
Hidhni disa kube akulli në një gotë. Shtoni shurupin e sheqerit, lëngun e limonit, lëngun e mollës, lëngun e kivit dhe Gin Bombay sappire. Tundini me një shaker.
2
Hidheni kokteilin në një gotë me akull. Shërbejeni me një fetë kivi dhe mollë.

Articles You May Like

Çaji i lëkurave të patateve për qarkullimin e gjakut dhe gurëve në veshka
Oriz me midhje dhe perime
Tavë me bamje
Zupë me kos dhe biskota
Bukë me vezë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *