Banana Margarita

Pije dhe Kokteil

 

Përbërësit
  • 1/3 banane
  • 40 ml tequila
  • 20 ml Cointreau
  • 10 ml shurup banane
  • 20 ml lëng limoni
Përgatitja
1
Fusni bananen në një mixer. Pastaj shtoni gjithë përbërësit e sipërpërmendur, së bashku me akullin e grirë.
2
Përzierjen miksojeni për 10 sekonda në gradën e parë dhe për 10 sekonda të tjera në gradën e dytë.
3
Pasi e shihni që pija ka marrë një trajtë të ngrirë, hiqeni dhe shërbejeni në një gotë tjetër.
4
Dekorojeni me banane dhe një fetë lime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *