Pule me Qull

Pjata kryesore

Një recetë tjetër tradicionale gatuar në të gjithë vendin, është dhe pula me qull, e cila kërkon pak më shumë mund, por sjell shumë shije.


Articles You May Like

Vongole me verë të bardhë
MERLUC ME SALCË DOMATE
Sallate me oktapod
LEVREK I PJEKUR ME PATATE
Jambalaya – Gatime Deti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *