Proshutë e mbushur

Antipasta, Te shpejta

Përbërësit
5 feta proshutë (të gatuar)
230 gr krem djathi
5 kastravec turshi (që kanë brenda kopër)

Përgatitja
1
Vendosim fetat e proshutës në pjatën ku do t’i shërbejmë dhe i hapim. Përhapim sipër tyre djathin krem.
2
Vendosim pak turshi në fund të çdo fete dhe i rrotullojmë fetat në formë cilindri përreth turshisë, duke i mbyllur me kunja dhëmbësh.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *