Melon Cocktail

Pije dhe Kokteil

 

Përbërësit

liker Melon
1 vezë (e bardha)
Grand Marnier
biter Angostura ((3 pika))

Përgatitja

1
Fillimisht i fusim në shaker gjithë përbërësit dhe më pas i shakerojmë. I kalojmë në gotën e koktejit dhe e dekorojmë me një copë lime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *