Kokteil Montenegroni

Pije dhe Kokteil
Përbërësit
  • kuba akulli
  • 30 ml biter Angostura
  • 60 ml Amaro Montenegro
  • 30 ml xhin (Bulldog gin)
  • 30 ml vermut (Cinzano Rosso)
Përgatitja
1
Në një gotë shtoni kubat e akullit dhe Angostura bitters.
2
Ndërkohë në një gotë tjetër shtoni Amaro Montenegro, Bulldog Gin dhe Cinzano Roso vermouth.Trazojini mirë dhe i kaloni tek gota ku shtuat akullin.
3
Në fund shtrydhni pak lëng limoni, nga ¼ e lëkurës së saj dhe në fund e vendosni sipër gotës. Kokteili është gati për tu shijuar!

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *