Kokteil Disaronno Sour

Pije dhe Kokteil

Përbërësit
  • 45 ml Disaronno
  • 30 ml lëng limoni
  • 1 lugë çaji sheqer kane
  • 1 fetë lime
  • kuba akulli
Përgatitja
1
Hidhni disa kube akulli në një kavanoz. Shtoni 45 ml Disaronno , 30 ml lëng limoni, 1 lugë çaji sheqer kane . Përziejini mirë me një lugë.
2
Servireni menjëherë me 1 fetë limon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *