Kokteil Bolshoi Punch

Pije dhe Kokteil

Përbërësit
  • 30 ml vodka (Finlandia)
  • 15 ml rum Bacardi
  • 15 ml shurup (shurup manaferre)
  • 50 ml lëng lime
  • 1 lugë sheqer kane
  • manaferra
  • lëkurë limoni
Përgatitja
1
Hidhni disa kube akulli në një gotë. Shtoni 300 ml vodka, 15 ml Bacardi Rum, shurupin e manaferrës, lëngun e limes dhe sheqerin kaf. Tundini me një shaker.
2
Hidheni në një gotë me akull dhe servireni me lëkurë limoni dhe manaferra.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *