Kokteil Amaro Montenegro “Monte Sour”

Pije dhe Kokteil

Përbërësit
50 ml Amaro Montenegro
25 ml lëng portokalli
25 ml shurup sheqeri
3 sprucime Biter
kuba akulli

Përgatitja
1
Hidhni disa kube akulli në një gotë. Shtoni 50 ml Amaro Montenegro, 25 ml lëng portokalli, 25 ml shurup sheqeri dhe 3 sprucime Biter. Tundini me një shaker.
2
Hidheni në një gotë dhe servireni me një fetë portokall.

Articles You May Like

Sallate me oktapod
Vongole me verë të bardhë
Paella Spanjolle me fruta deti
MERLUC ME SALCË DOMATE
LEVREK I PJEKUR ME PATATE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *