Cosmopolitan

Pije dhe Kokteil

Përbërësit
  • 5 cl vodka
  • 2 cl Triple Sec
  • 2 cl lëng lime (të freskët)
  • 5 cl lëng boronice
  • kuba akulli
Përgatitja
1
Ftohim me akull një gotë qelqi me fron.
2
Hedhim 5 cl vodka në një gotë metalike me kapak me sitë.
3
Në të njëjtën gotë ku kemi hedhur vodka shtojmë edhe 2 cl triple sec, 2 cl lëng lime të freskët, 5 cl lëng boronice, akull.
4
I vendosim kapakun gotës dhe i tundim të gjithë përbërësit mirë duke i përzier.
5
Pijen e krijuar e hedhim në gotën e qelqit të ftohtë, në buzë të së cilës vendosim një copë rrethore lime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *